BEHANG SOORTEN

ER ZIJN VELE SOORTEN BEHANG VERKRIJGBAAR. HIERONDER VINDT U EEN KORTE UITLEG OVER DE MEEST VOORKOMENDE BEHANG SOORTEN EN WAARVOOR ZE GESCHIKT ZIJN.

  • GLASWEEFSELBEHANG OF BETER BEKEND ALS SCANBEHANG IS EEN RELATIEF JONG PRODUCT DAT VEEL GEBRUIKT WORDT OMDAT HET BIJZONDER STERK EN DUURZAAM IS. GLASWEEFSELBEHANG IS KWALITATIEF HOOGSTAAND, STOOT- EN SCHROBVAST. DIT MAAKT HET PRODUCT GESCHIKT VOOR ALLE WANDEN. GLASWEEFSELBEHANG IS IN MEERDERE DIKTES VERKRIJGBAAR.

     

  • GLASVLIESBEHANG IS EEN AFTAKKING VAN GLASWEEFSELBEHANG. GLASVLIESBEHANG IS FIJNER VAN STUCTUUR EN HEEFT VRIJWEL DEZELFDE EIGENSCHAPPEN ALS GLASWEEFSELBEHANG. HET VERSCHIL ZIT IN DE DIKTE VAN HET BEHANG WAT HET BEHANG IETS GEVOELIGER MAAKT VOOR BESCHADIGINGEN.

     

  • FOTOBEHANG IS EEN MOOIE VORM VAN MUURDECORATIE. HET IS EEN SNELLE EN EENVOUDIGE MANIER OM EEN MUUR EEN GEHEEL NIEUWE SFEER TE GEVEN. FOTOBEHANG IS VERKRIJGBAAR IN DIVERSE FORMATEN, VERSCHILLENDE MATERIALEN EN EEN VEELHEID AAN AFBEELDINGEN. HET IS DAARNAAST OOK MOGELIJK OM EIGEN BEELDMATERIAAL AAN TE LEVEREN.